HOME SCHILDERWERK BEGLAZING PROJECTEN TEUNISSEN CONTACT LOGIN

Buitenschilderwerk

Vanaf januari 2010 dienen de verfproducten te worden aangepast aan de nieuwe richtlijnen van de EU. Hierdoor zijn veel producten aangepast omdat deze niet meer voldeden aan deze nieuwe richtlijnen.

 

Naast de producten zijn proffesionele bedrijven verplicht om werkzaamheden volgens de ARBO wetgeving uit te voeren. Dit is dan ook de reden dat er  vaker gebruik gemaakt wordt van hoogwerkers en steigermateriaal. Uiteraard is dit veilig werken op hoogte niet alleen positief voor de medewerkers, maar ook voor het resultaat van het schilderwerk.

 

Voor het buitenschilderwerk geldt dat deze van een groot aantal factoren afhankelijk is.  Klimatologische omstandigheden zijn van invloed op de levensduur van schilderwerk, maar ook op de periode van applicatie. De staat van het binnenschilderwerk is tevens van invloed op de levensduur van het buitenschilderwerk en zo zijn er nog tal van voorbeelden te noemen.

 

Het gaat niet alleen om de kleur en de glansgraad, er komt meer kijken bij goed onderhoud. Wij adviseren u dan ook om het onderhoud van uw woning serieus te nemen en u altijd goed te laten informeren.