HOME SCHILDERWERK BEGLAZING PROJECTEN TEUNISSEN CONTACT LOGIN

Behangwerk

Behang

Behang lijkt momenteel weer meer "in" te zijn dan dit een lange periode geweest is. Wij leveren behang van de meest vooraanstaande merken. U kan voor het uitzoeken van behang een stalenboek van ons in bruikleen nemen om thuis te kunnen beoordelen welk behang gewenst is. 

Daarnaast bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om het behang voor u aan te brengen. Hiervoor hebben wij vakkundige medewerkers in dienst.

 

Glasweefsel / glasvlies

Veelvuldig wordt momenteel glasweefsel en glasvlies toegepast in woningen, kantoren, hotels e.d. De keuze van dessign is enorm. Wij beschikken over boeken waarin al het voorkomend glasweefsel aanwezig is. Wij verwerken het glasweefsel voor grote projecten et behulp van lijmmachines wat ons in staat stelt om tegens concurrerende prijzen snel en vakkundig het materiaal te kunnen verwerken.

 

Glasweefsel heeft als voordeel dat het na het aanbrengen in elke gewenste kleur is af te werken.

 

Vescom

Voor diverse projecten hebben wij de wandafwerking van het merk Vescom toegepast. Dit kwalitatief hoogwaardig product heeft door zijn specifieke eigenschappen de hand van een vakman nodig.

 

Fotobehang

Veel toegepast momenteel is het fotobehang. U kunt kiezen voor bestaande afbeeldingen, of uw zelf gemaakte foto in behang laten afdrukken.